САЙТЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА ПРИЕМА ПОРЪЧКИ

Гаранционни условия

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

Mag-watches.net е оторизиран за продажба и дистрибуция на всички марки в сайта от официалните им представители и вносители в България.
Според Закона за Защита на Потребителите /ЗЗП/, всички часовници в Mag-watches.net са покрити стандартно с 2 години гаранция за физически лица, oсвен в случаите при които в гаранционната карта е посочен по-дълъг срок. Гаранцията за юридически лица е със срок от 1 година.

Гаранцията покрива производствени дефекти, проблеми свързани с механизма и правилното фукциониране на часовника. За да запазите своята гаранция, погрижете се Вашият часовник винаги да се проверява, обслужва и поправя от представители на фирмата. Гаранцията се анулира, в случай че, лице което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашият часовник да бъде отремонтиран, трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта, която сте получили в момента на закупуването му.

Какво не покрива гаранцията

Фирмата не носи отговорност и гаранцията не покрива дефекти, свързани със следните компоненти на часовника: батерия, стъкло, циферблат/дисплей, механизъм, верижка, каишка и корпус, възникнали в резултат на:
- повреди, причинени от липса на грижи, неправилно транспортиране, злополука или нормално износване;
- неправилна експлоатация и механично увреждане - удар, изпускане, надраскване, паднало покритие, стрелка, индекс или други щети, несвързани с фабричен дефект на механизма;
- избледняване, поради излагане на слънце или други източници на топлина;
- обслужване или поправка на часовника от лице, което не е упълномощено от Mag-watches.net;
- съхранение или употреба на продуктите във влажна среда, при несъобразяване с нивата на водоустойчивост.

СТЕПЕНИ НА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

  • WATER RESISTANCE - Позволява къпане и миене "без плуване или гмуркане"
  • 5BAR WATER RESISTANCE - Позволява къпане, миене и плуване само на повърхността "без плуване или гмуркане на дълбочина"
  • 10BAR WATER RESISTANCE - Позволява къпане, плуване и гмуркане (до 5 метра)
  • 20BAR WATER RESISTANCE - Позволява къпане, плуване и гмуркане (до 10 метра)
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки