САЙТЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА ПРИЕМА ПОРЪЧКИ

Как да поръчам

Поръчката не задължава клиента да прави регистрация в магазина или да създава потребителски профил.
Поръчката е опростена с цел удобство за нашите клиенти.

Можете да поръчате модел като кликнете на бутона "поръчай". Системата ще Ви препрати към бланка, където е необходимо да напишете Вашите имена, които са нужни за попълване на гаранционната карта и за краен получател на изпратения часовник, телефон за връзка с Вас, валиден e-mail адрес и разбира се точен адрес, на който ще бъде доставен модела. Ако случайно имате някакви допълнителни въпроси или допълнително описание към адреса за доставка, може да го напишете в полето "съобщение" под бланката за попълване на поръчката. След направена поръчка, нашият екип ще се свърже с Вас в най-кратък срок за актуалност на поръчката и отговор на въпроси, оставени от Вас.

Данните, които се изискват при поръчка са поверителни и ще бъдат използвани само за доставка на поръчаните от Вас часовници.
Нашият магазин няма за цел да получава конфиденциални лични данни от своите клиенти. Всички Ваши данни, получени и обработени от този сайт са защитени и няма да бъдат използвани за други цели.

Всички цени на часовниците в сайта са крайни, с включен ДДС и без допълнително оскъпяване за транспорт, гаранция и други. Обявените цени са единственото нещо, което ще заплатите при закупуване на часовник от нашия интернет магазин.

Часовници изпращаме по куриер задължително с опцията "Отвори преди да платиш". Ще заплатите сумата на поръчания часовник след като отворите, проверите и се уверите, че всичко със стоката е наред.

MAG-WATCHES.NET си запазва правото да отказва доставки в случай на некоректно въведени данни или съмнителни клиенти.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки