САЙТЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА ПРИЕМА ПОРЪЧКИ

  • Начало
  • Право на отказ на поръчка

Право на отказ на поръчка

  

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й без да е длъжен да посочва причина, без да дължи неустойка или обезщетение и без да заплаща каквито и да било разходи, с изключение на разходите по обратно изпращане на стокaта. В случай, че са изпълнени условията по-долу, стойността на стоката ще бъде възстановена или ще бъде заменена взависимост от желанието на клиента.

Важно!

1) предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

2) да бъде приложен документът, издаден при заплащането на стоката. В общия случай, при изпратена стока с Еконт с наложен платеж, това е разписката за Пощенски паричен превод. Тази точка не важи в случай на заплащане по банков път или чрез банкова карта.

3) да ни бъде изпратено недвусмислено заявление за отказ от договор - например писмо към закупената стока .

4) стоката да бъде изпратена с право на преглед, за да можем да проверим състоянието й - да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки